LivingCities er en one-woman-virksomhed ejet af Julie Holck.

Jeg har en unik profil inden for byudvikling med fokus på handel, byliv, partnerskaber, place making og place management.

Jeg er uddannet cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling, har skrevet PhD-afhandling om Butikkerne og de levende byer (2010) og arbejdet med emnet siden 2003. 

Siden 2010 har jeg fungeret som selvstændig rådgiver, researcher, ideudvikler, foredragsholder og projektleder for ejendomsfirmaer, detailhandelsorganisationer, en række kommuner foruden byplanlæggere og fonde. Jeg er desuden tilknyttet Gehl Architects som ekstern konsulent.

YDELSER

• foredrag/workshops (se emner til højre)        

• rådgivning (strategi/metoder)                                         

• projektledelse (kortlægning/analyse af potentialer og udfordringer; udvikling af helhedsvision og strategi for etablering af nye partnerskaber; kommunikation og implementering)

• research, ideudvikling og implementering af nye ideer og værktøjer

Jeg har et internationalt netværk og samarbejder med BRIQ Group, www.briqgroup.com, der er specialister inden for udvikling af detailhandel. Sammen kan vi tilbyde:

• Innovation af handelsmiljøer og/eller enkelte butikker (analyse/kortlægning af butiksmix og brugere/kunder; udvikling af vision for stedet i dialog med interessenter; anbefalinger til kort- og langsigtet strategi i forhold til organisering, struktur og design; udarbejdelse af detaljeret projektbeskrivelse samt implementering. Vores første fælles projekt var revitalisering af Empire Campus på Nørrebro.

 

 

LIVING CITIES. EVERYTHING IS POSSIBLE

CENTRALE EMNER:

Hvad betyder butikkerne for bylivet?

Hvad betyder en levende bymidte for borgere, besøgende, erhvervsdrivende – og generelt for kommunens udvikling og vækst?

Hvad er en by uden butikker?

Hvad er en levende by egentlig?

Hvad betyder stedets kvalitet i konkurrencen om at være mest attraktiv?

Hvad er placemaking, place management og place marketing?

Hvorfor er der behov for nye partnerskaber og helhedsvisioner, og hvilke erfaringer har man i udlandet med Business Improvement Districts og Town Center Management?

Hvad betyder nethandlen for bylivet?

Hvad kan man gøre for at skabe fremgang og vækst i sin forretning i en tid, hvor forbrugsmønstre og andre hverdagspraksisser ændrer sig?


JULIE HOLCK   Founder of LivingCities

JULIE HOLCK

Founder of LivingCities