Etablering af Holbæk Byforum

LivingCities fik til opgave at etablere en ny bymidteorganisation i Holbæk med det formål at samle alle kræfter i forhold til at skabe en ekstraordinært attraktiv bymidte. 1. oktober 2015 var Holbæk Byforum en realitet.

Lotte Højgaard, afdelingsleder Plan og Strategisk Forsyning, Holbæk Kommune:

"Julie Holcks oplæg ved detailhandelskonferencen i Holbæk blev startskuddet til et samarbejde mellem kultur-og erhvervsfolk, handelsdrivende, bygningsejere og kommune, der havde til formål at danne en fælles platform for at skabe en levende og attraktiv bymidte i Holbæk. Julie har været den gennemgående nøgleperson, som bragte folk sammen i forening om et fælles mål, en fælles vision for byen og bylivets udvikling. Julies rolle som mediator i den sammenhæng har været helt afgørende for, at det kunne lykkes at få fælles fodslag om samarbejdet og ikke mindst inspirere os alle til at se, hvor meget vi kan få ud af at samarbejde om en fælles vision for byen. Julie Holcks viden om byer og byliv samt kompetencer i at få folk til at samarbejde og hendes personlige engagement i opgaven har haft stor værdi for projektets resultat. Vi står nu med en fælles organisation, Holbæk Byforum, som allerede har taget hul på en lang række af opgaver, der vil betyde et kvalitetsløft for bymidten."

Thomas Bastlund, detailhandler gennem 27 år på hovedgaden i Holbæk og næstformand i Holbæk Handelsstandsforening:

"I Holbæk har Julie været katalysatoren for at få samlet detailhandlen, kommunen & ejendomsejerne til at arbejde sammen om at skabe en nyt unikt "Byforum". Byforum bliver organisationen, som skal udvikle midtbyens events, oplevelser, byrum og meget mere i brede samarbejder for at imødegå forbrugernes øgede krav til den fysiske detailhandel og de muligheder for oplevelser, der skal være i en proaktiv midtby."

 

 

Julie Holck